3 Απριλίου 2015

Εθελοντική Αιμοδοσία - Bazaar

Κατηγορία: Διάφορα

Μπορεί ακόμα να μην είμαστε λειτουργικά έτοιμοι, ουσιαστικά όμως, έχουμε ξεκινήσει το έργο μας … που δεν είναι άλλο από την προσφορά μας στα παιδιά όλου του κόσμου.

 Την Κυριακή 5/4/2015,  09:00π.μ.- 15:00μ.μ., η Sitterland με τις παιδαγωγούς της, συμμετέχει στη δράση Εθελοντική Αιμοδοσία – Πασχαλινό Bazzar που διοργανώνει το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ (Παιδί, Δύναμη, Υπομονή) για τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Σας περιμένουμε… μικρούς και μεγάλους …στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλ. Φαλήρου ΦΛΟΙΣΒΟΣ - Λ. Ποσειδώνος (έναντι κεντρικής πλατείας Φλοίσβου), στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ και την Τράπεζα Αίματος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ.

Παράλληλα με την Εθελοντική Αιμοδοσία θα λειτουργήσει και πασχαλινό BAZAAR, με όμορφες, χειροποίητες λαμπάδες, διακοσμητικά κεριά, διάφορες πασχαλινές κατασκευές για δωράκια, δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Όλοι μαζί λοιπόν για το παιδί!!! Ελάτε να γνωριστούμε, ελάτε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά που έχουν ανάγκη ... γιατί μόνο μέσα από συλλογικές προσπάθειες, θα καταφέρουμε να σταθούμε κοντά στα παιδιά που καθημερινά αγωνίζονται ... στις οικογένειες που αγωνιούν ... στα νοσοκομεία που περιθάλπουν …!

 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Στείλτε το σχόλιό σας

reload